torstai 2. tammikuuta 2014

Haaste: Puolikuumanikyyri

Vedänkin edellisen postauksen sanani takaisin siltä osin, että sain kuin sainkin kuvat siirrettyä puhelimesta! Hurraa! (Tosin otan edelleen neuvoja vastaan, koska on varmaan helpompi tapa kuin minun jossa pitää luoda puhelimeen uusi kansio, siirtää halutut kuvat kansioon ja vasta sitten tietokone löytää kuvat)
Mutta asiaan. Kynsillä Kicksin Cannes carpet, ihana joulunpunainen lakka. Peittää kahdella kerroksella, kuivuu keskinopeudella, mutta "kutistuu" kun pikakuivattajan (seche vite) laittaa päälle :(  Kuvat on otettu samana päivänä kun lakkaus on tehty, enkä oikein muuta syytä keksi tuon kärkikuluman aiheuttajaksi.

Kuvat on tosiaan otettu puhelimen kameralla, eli laatu ei ole paras mahdollinen. Käytin puolikuuta tehdessä apuna esimerkiksi kirjakaupasta saatavia reiänvahvistimia (Olivat muuten Joensuun Suomalaisesta kirjakaupasta loppu, liekkö joensuun kynsiharrastajat hamstranneet;) ) Luin jostain blogista että ne kannattaa laittaa kynnelle käden kautta, että enin liimapinta häviää, koska tarrapinta on vahva ja repii helposti aluslakan. Oman kokemuksen mukaan EI kannata. Ainakaan näissä mun reiänvahvistimissa ei ollut tarrapintaa yhtään jäljellä ja reunoista tuli tosi epäsiistit, joka ei onneksi tässä manikyyrissä haitannut.

Rajasin puolikuun hopeisilla hexglittereillä... Jotka etsin hopeisesta mixglitter-seoksesta. Ihan vain vinkkinä, ei kannata tämäkään. Kuvissa ei näy, mutta tosiasiassa kynsillä oli niin paljon sitä mix glitterin pientä hopeista hilettä, että melkein olisi voinut väittää, että kynsillä olisi ollut myös glitterlakkaa.

Ei kommentteja: