sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kynsi-turhautuminen

Nämä kynnet sai alkunsa turhautumisesta, kun liukuvärjäys ei ottanut onnistuakseen. Siinä sitten tuijottelin aikani kynsiä ja mietin, että huomaako sitä edes kukaan, jos liukuvärjäys ei ole niin hyvä muutamassa sormessa. Olen aina pitänyt itseäni aika suurpiirteisenä kynsien suhteen, ja ajatellut, ettei sillä nyt ole niin väliä onko ne leimaukset ihan justiinsa kohdillaan joka kynnessä. Kuitenkin blogin aloittamisen jälkeen, tai sanotaanko aktiivisemman bloggauksen alkamisen jälkeen, on tullut jo monta kertaa tilanteita, joissa joku pikkujuttu, leimauksen epäonnistuminen tai water decalin jämähtäminen vähän väärään kohtaan on saanut minut aloittamaan lakkaus prosessin jopa ihan alusta.

Siinä sitten ihmetellessäni omaa pikkutarkkuuttani, muistin Sonnelassa olleet "Kynsitaideterapia" kynnet ja päätin tehdä kynnet samalla idealla, suditaan vaan lakkaa sinnetänne, miettimättä sitä, että tuleekohan näistä nyt julkaisukelpoiset.


Jatkoin siis epäonnistunutta liukuvärjäystä töpöttelemällä miltei kaikkia omistamiani oransseja sinnetänne. Sitten otin valkoisen nail art-lakan ja sudin tuommoisia epämääräisiä viivoja tuonne reunaan. Hassu juttu, mutta se oli oikeasti tosi rentouttavaa lakata vaan, murehtimatta sitä, että onko ne viivat nyt samanpaksuisia joka kynnessä :)


Lakkoja tuli käytettyä aikamoinen määrä, mutta en taida niitä nyt luetella, koska tuskimpa itsekkään osaisin varmaksi sanoa, mitä lakkaa on mihinkin töpötelty. Tuo keltainen lakka tuossa pohjalla on Viva la Divan 051

Ei kommentteja: