maanantai 17. helmikuuta 2014

Golden-I


Näistä kynsistä ei ole parempaa kuvaa, koska yksinkertaisesti unohdin kuvata nämä. Kuvaushetkellä kynnet oli jo aika kuluneet, kuten niiteistä varmaan huomaakin.
Kynsillä on siis Sally Hansenin Golden-I, metallinhohtoinen kultainen, joka tietyssä valossa näyttää enemmän hopeiselta. Lakka olisi varmaan peittänyt jo yhdellä kerroksella, mutta raidoittui tosi pahasti, joten jouduin laittamaan kolme. Siveltimen jäljet näkyivät selvästi vielä kolmannella kerroksella, mutta onneksi päällyslakka vähän tasoitti niitä. Olisin varmaan joutunut laittamaan Golden-I:tä kolme kerrosta ilman raidoittumistakin, koska se jätti kaikki kynsien uurteet tosi selvästi näkyviin, eli suosittelen kahta aluslakka kerrosta tämän kanssa.

Ei ehkä mikään paras idea ollut laittaa kultaisia niittejä kultaisen lakan kanssa, mutta tehty mikä tehty. Niitit on tullut tilauksessa kaupanpäällisenä Adeninalta ja ne on kyllä laadukkaita (hyvä sanoa, kun kuvissa alunperin kultaiset niitit näyttää enemmän hopeisilta, mutta ne onkin ollut neljä päivää kynsillä!) Kiinnitin ne Seche vitellä, enkä mitenkään taivutellut kaareviksi, ja hyvin pysyi! Yksi niitti taisi lähteä irti ennen poistamista.. 

2 kommenttia:

Hannele Eronen kirjoitti...

Ihana kultainen lakka!

Tzup kirjoitti...

Nätin värinen se kyllä on! Harmi kun raidottuu ja jättää kynnen uurteet näkyviin niin selvästi