keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Hiekkaisaa liukuväriä

Ärsyttää. Just reilu viikko sitten hihkuin innoissani, että kerrankin on kaikki kynnet samassa mitassa ja yhdessäkään ei ole paikkaa. Ei ikinä pitäisi nuolaista, ennenkuin tipahtaa, sillä kynnet lohkeili oikein urakalla viime viikolla. Jouduin viilaamaan kaikki (taas) lyhyeksi, koska mitään paikattavaa ei jäänyt, ne vaan napsahti poikki. Etteikö siinä vielä tarpeeksi, niin yksi kynsinauhakin näyttää tulehduksen merkkejä, onneksi kuitenkin oikeassa kädessä, että sitä ette tule blogissa näkemään.

Kuvat ei ihan ottaneet onnistuakseen. Kynsillä on liukuvärjäys Kikon sugar mat -lakoilla 637 ja 636, mutta kuvissa se ei oikein erotu ollenkaan. Lisäksi kuvat näyttää, ainakin tällä ruudulla katsottuna, jotenkin rakeisilta


Kynnen tyvessä siis 637, joka on aika perus sininen hiekkalakka. Kynnen kärjessä on 636, joka taas on minttuun vivahtava vaaleansininen.


Tein pitkästä aikaa liukuvärin niin, että laitoin molempia värejä meikkisieneen ja töpöttelin sientä edestakaisin kynnellä. Täytyy kyllä myöntää, että liukuväristä tulee paljon sulavampi tällä tavalla! Tosin sotkuakin se aiheuttaa aika lailla enemmän. Jos haluat minomoida sotkun kynsinauhoilla. leikkaa meikkisienestä tosi pikkuinen pala (pinsettejä kannattaa käyttää apuna, niin ei tarvitse sormilla pitää siitä kiinni) ja kasta se lakkaan. Töpöttele osa lakasta pois, ja sen jälkeen kynnelle, aloittaen sieltä, mihin haluat tummimman värin ja toista tarvittaessa.


Ei kommentteja: