lauantai 1. helmikuuta 2014

Kesäfiilistely kynnet

Tämän viikon urakkana on ollut putsailla kynsilakkapulloja. Jaksan todella harvoin putsailla kynsilakkapullojen suita heti käytön jälkeen ja oon lopulta päätynyt siihen, että putsaan sitten kerralla kaikki pullot ja samalla heitän jämähtäneet/lopussa olevat lakat pois.
Yksi näistä lopussa olevista oli Dependin pinkki, jonka numeroa en tietenkään ottanut talteen. Täytyy kyllä sanoa, että olin ihan kokonaan unohtanut tämän lakan olemassa olon, vaikka tää on ehdottomasti mitä parhain pinkki joka multa löytyy!


Depend oli ihan tavallinen pinkki creme, peitti kahdella kerroksella, kuivui nopeasti.  Luulen, että yksikin kerros olisi riittänyt, mutta omani oli sen verran jo jämähtänyt, että ensimmäisellä kerroksella en saanut tasaista pintaa. Dependin päälle lisäsin China glazen Holographic- päällyslakkaa, joka tuo lakalle kivan säväyksen. Päälle länttäsin siirtokuvia, ja mulle selvisi vasta laitettuani siirtokuvat veteen, että näissähän on perhosia... Tulipahan kesäiset kynnet!

En tiedä mikä Seche viteä vaivaa, kun se tekee päivässä järkyttävät kärkikulumat lakkoihin! Siis näissä kuvissa lakka on ollut alle vuorokauden kynsillä! Seche viteissähän vaihtui pullo jokin aika sitten, ja uusissa pulloissa oleva on tehnyt tätä kärkikulumaa, ei kaikille lakoille, mutta useimmille, onko joku muu huomannut samaa? Annan kuitenkin alla olevan lakan kuivua kunnolla ennen Secheä, enkä usko, että lakkaustapani olisi mitenkään aikaisemmasta muuttunut...

Ei kommentteja: