perjantai 28. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa

Huh. Oon tässä kolmen viimeisen viikon aikana alkanut todella arvostaa niitä bloggaajia, jotka kerkeää lakata, kuvata, muokata ja vielä kirjoittaa kynsistä edes kerran viikossa! Varsinkin jos heillä siinä ohella on muutakin elämää (oletan, että suurimmalla osalla on).  Tuntuu, että itse ei kerkeä töitten ja pääsykokeisiin lukemisen lisäksi tehdä muuta kuin nukkua ja syödä (Okei, oon ehkä nipistänyt aikaa siitä pääsykokeisiin lukemisesta sen verran, että kynnet on ollut lakattuna, eli on teille jotain julkaistavaa!)

Oltiin maaliskuun alussa Ruotsissa kaveriporukalla käymässä ja seuraavat kynnet ovat reissukynnet. Eli kynnet on siis kolmen viikon takaa. Parempia kuvia ei ole, koska unohdin kuvata nämä ennen lähtöä... Laivalla nakitin kaverin ottamaan kuvat ja rekvisiittana toimii baaripöytä ja poikien oluet :)



 Aksenttikynsiin valikoitui A englandin Merlin. Tilasin Merlinin sen enempää swatcheja katsomatta, kun ajattelin, että se voisi täyttää hopeisen glitterin paikan laatikossani (Koska se oma tekeleeni ei ollut ihan sitä, mitä hain) Merlinissä oli glitteriä kuitenkin paljon enemmän kuin mitä olin ajatellut, eli hopeisen glitterin paikka on yhä avoin.
Merliniä on kynsillä neljä kerrosta. Peukalon kynnestä voi huomata, että reunoilta se ei peittänyt ihan tasaisesti, mutta livenä sitä ei huomannut ollenkaan. Hitusen tasaisemmin levitettynä olisi ollut peittävä jopa kolmella kerroksella. Kuivui nopeasti, kuten A englandit yleensä, mutta suosittelen silti laittamaan alle jonkun peittävämmän lakan.


Musta lakka on Mavalan, koska se oli ainut musta, minkä lakkaushetkellä omistin. Kertokaa, vaatiiko minkään muun merkin musta lakka kolmea kerrosta peittääkseen??

Mustan päälle valitsin hopeiset siirtokuvat, ja koska en omistanut mustia niittejä, niin Merlinin päälle valitsin mustat glitterit, jotka näyttää kuvissa enemmän joltain roskilta... Uskokaa tai älkää, niin livenä nekin näytti paremmilta. Päälle vielä reilu kerros Seche viteä, ja Ruotsin kestävät kynnet oli valmiit. Hyvin muuten kestikin! Oltiin reissussa yhteensä viisi päivää, ja vain kärjessä oli kulumaa!

Olin kyllä tosi tyytyväinen näihin kynsiin. Lakkausprosessin loputtua, kynnet vielä Seche vitestä märkinä menin näyttämään lakkausta poikakaverille ja suurinpiirtein hypin innosta, koska olin saanut jotain omaa silmää miellyttävää kynsille. Poikakaverin kommentti oli, että "Miks ne ei kaikki voi näyttää samalta?" 

2 kommenttia:

E-S kirjoitti...

Nätit on, musta ja hopea on kyllä loistopari lakkaukseen!

Tzup kirjoitti...

E-S // kiitos :) Ne on kyllä ihan luottovärit, jos nopeasti pitää keksiä yhteensopivat! :)