lauantai 1. maaliskuuta 2014

Glitter sandwich

Olen ehkä vähän myöhässä, mitä tulee näihin voileipä-kynsiin. En tykkää jellyistä, joten en niitä juurikaan omista. En myöskään tykkää glitterlakoista kynnellä (Pullossa ne on ihania ja sen takia niitä muutama laatikosta löytyykin) Kun sitten sain Adeninan tilauksen yhteydessä kaupanpäälliseksi China glazen Keepin' it teal -lakan, vihreän jellyn, niin päätin antaa voileiville mahdollisuuden.

Yritin minimoida kerrosten määrää laittamalla pohjalle Dependin vihreän cremen (numero kulunut pois) jonka muistelin peittävän jo yhdellä kerroksella. Kyllähän se peittikin, mutta osaan kynsistä se jätti niin pahoja raitoja, että laitoin kuitenkin kaksi kerrosta.



Glitterinä keskellä on ainut monivärinen glitter, joka minulta löytyy, Yes loven nr.12. Lakassa on punaisia, kultaisia ja sinisiä hex glittereitä, sekä pienempää kultaista glitteriä. Yritin aluksi kalastella dotting toolilla pelkkiä isompia glittereitä kynnelle, koska kyseinen lakka kuivuu tosi hitaasti, mutta glitterit menivät ihan mössöksi, kun niitä yritti laittaa kynsille, joten lakkasin glitterin lopulta ihan normaalisti.

Jellynä päällä on tuo jo aikaisemmin mainitsemani Keepin' it teal. Ensimmäisellä kerroksella se ei peittänyt glitteriä ollenkaan, ihan kuin olisin laittanut päällyslakkaa. Toinen kerros onneksi pelasti, sillä kärsivällisyyteni tuskin olisi riittänyt enää yhteenkään lakkakerrokseen.
Ainiin, mutta tokihan näihin tuli vielä päällyslakka. Vaikka annoin jokaisen kerroksen kuivahtaa ennen seuraavaa,  ja viimeisen kerroksen jälkeen lakat saivat kuivua reilun puolituntia, niin silti Seche kutisti lakkaa sen verran, että kärjet kuulsivat alle vuorokaudessa :(

Loppujen lopuksi näistä tuli kuitenkin ihan kivat. Tykkäsin väristä tosi paljon ja glitterkin näyttää paremmalta lakkakerroksen alla, mutta eivät nämä silti ole minunlaiseni kynnet.

Ei kommentteja: