sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

I snow you love me

 Kotiutin laivalta Opin I snow you love me -lakan, jota on jo monessa blogissa hehkutettu. Ja on se kyllä kaiken sen hehkutuksen arvoinen :) Laivalla kaikki Opit maksoi 12.90, mutta koska olin reissussa minibudjetilla, ei mukaan lähtenyt muita Opeja. 

Halusin yhdistää Isylm:n johonkin hempeään vaaleanpunaiseen, ja valitsin pohjalle Snowcrystalin Peony Pink:in.


Kynsinauhat on ihan hirveässä kunnossa! Mun ongelma on keskisormien kynsinauhat, varsinkin oikeassa kädessä. Ne on aina talvisin hirveän kuivat, vaikka rasvaan ja öljyän niitä samalla tavalla kuin muitakin. Veikkaan, että oon repinyt niitä aikoinaan, silloin kun en vielä ollut innostunut kynsien laitosta, ja nyt niissä on vähän paksumpi iho kuin muissa. No mutta onneksi kesä tekee kovasti jo tuloaan, niin eiköhän nuo keskisormienkin kynsinauhat piakkoin parane...


Peony pink on tavallinen vaaleanpunainen. Oikeastaan miulla ei oo mitään sanottavaa koko lakasta. Kynsillä kaksi kerrosta, levittyvyys oli vähän niin ja näin, aika tarkasti sai levittää, ettei raidoittunut. Kuivui kohtuu nopeasti. Kynsien tyveen poimin dotting toolilla yhdet glitterit I snow you love me:stä ja kynnet oli valmiit.

En hirveästi tykännyt näistä kynsistä. Oli vähän tylsät ja Peony pink ei sopinut ihonväriini. Mutta I snow you love me on kyllä ihana! Kuvat ei tee sille oikeutta (Paitsi ehkä ylemmässä kuvassa keskisormessa). Se kyllä tosiaan näyttää siltä että olisi hyvänlaatuisia strasseja kynsillä. Oli hassu tunne, kun hiplailin kynsiä (teen sitä tosi usein, kun miulla on strasseja kynsillä, tavallaan tunnustelen, että onko strassit paikoillaan) enkä tuntenutkaan strassien kohoumia. Piti ihan tarkistaa, että onko ne paikoillaan ja olihan ne :) 

Ei kommentteja: