tiistai 8. huhtikuuta 2014

Fated prince

Oon pyöritelly jo pitkään bloggerissa haasteen seuraavia osia, eli vesimarmorointia ja galaxi-kynsiä. Vesimarmorointia siksi, että niistä kynsistä on vain puhelimella otettu kuva, ja se on tosi huonolaatuinen. Haluaisin kyllä julkaista kynnet, koska olin niihin tosi tyytyväinen, mutta kun ne ei kuvassa näytä hyvältä! Galaxi-kynnet taas on julkaisematta ihan vaan oman laiskuuteni takia, koska käytin niihin niin montaa kynsilakkaa, etten jaksa etsiä niiden nimiä :D Eli haaste ei jatku vieläkään...

Sitten niihin kynsiin. Muissa blogeissa näkyy paljon kirkkaita värejä, pastilleja ja holoja. Täällä ollaan vähän synkemmissä kynsissä, koska A englandin Fated prince on huutanut minua laatikosta siitä hetkestä, kun kevään ekat auringon säteet osuivat meidän parvekkeelle (Mutta holoa kuitenkin...)

Ja onhan se nyt kaunis :3

Kynsillä kaksi kerrosta A englandin Fated princeä, ja Adeninalta aikoinaan tilatut siirtokuvat. Noiden kukkien lehdet ei erottunut niin hyvin kynsillä, kuin olisin toivonut, kuvissa ne siis erottuu paljon paremmin kuin mitä livenä. Muuten tykkäsin näistä kynsistä kovasti.



Tässä vielä kuva varjossa. Nyt ryhdistäydyn ja menen etsimään galaxeihin käytetyt lakat, niin saadaan sekin postaus pois pyörimästä!

Ei kommentteja: