keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Köynnostä

Vielä parit kynnet maaliskuun ajalta ja sitten vähän tuoreempia tapauksia. Näitä kuvia tekee mieli kiljua riemusta "Hei mun kynnet kasvaa sittenkin!" Kynnet on siis kuvattu 17. maaliskuuta, eli noin kaksi viikkoa sitten ja etenkin keskisormen kynsi on kasvanut ihan kivasti näitten jälkeen (Okei ehkä pari milliä, mutta se näyttää pidemmältä, kuin miltä se kuulostaa :D)


Kynsillä on H&M Going Bananas, vaalean keltainen, jossa vihertävän kultaista shimmeriä (Selkeää, eikös?) Heitin sen pois näitten kynsien jälkeen, koska sävy, eikä laatu niin hirveästi miellyttänyt (ja koska laatikostossa alkaa tila loppumaan, ja ostin juuri fb:n kynsikirpparilta pari A englandia...)

Koska Going bananas ei vielä kolmannellakaan kerroksella tehnyt tasaista jälkeä, päädyin tekemään liukuvärjäyksen  W7 lakalla Fluorescent Orange, joka on siis tuo kynsien tyvessä oleva oranssi shimmer.
Fluorescent orange on kyllä ehdottoomasti parhaimmillaan liukuvärjäyksissä. Se on niin ohutta, että sillä ei yksinään saa peittävää jälkeä kynsille, mutta juuri tuon ohuuden ansiosta sillä saa tosi kauniita liukuvärjäyksiä :) Shimmeriä siinä ei kyllä hirveästi näy, mutta ihana silti :3

Leimat on Galsin laatasta nr. 14, konadin oranssilla leimauslakalla.

Ei kommentteja: