keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Galaxy

(Kynnen lohkeamis järkytyksestä toivuttu) Päivä 19. Takkusin tän kohdan kanssa kauan. Saatoin lakata pohjan sillä ajatuksella, että nyt teen nämä pois alta, mutta aina tuli jotain muuta. Meni monta kuukautta, ennenkuin sain itseäni niskasta kiinni, että lopultakin saan nämä tehtyä.


Siinä ne nyt on. Ihan kohtuullsen kivat niistä tuli, saivat kehujakin töissä :3


Ensimmäisessä kuvassa värit toistuu oikeanlaisina. Toisessa kuvassa näette kynsiä vähän paremmin. Lakkoja näihin kynsiin käytin aika paljon, ja on ehkä vähän vaikea selittää missä kohti mitäkin lakkaa on.. Mutta yritetään.

-Pohjalla on Rimmelin Mind the gap, victoria. Ostin sen ihan vain nimen takia, kun se oli tullut kauppoihin sillä välin kun oltiin interraililla, jonka aikana pyörähdettiin myös lontoossa. Mtgv on vaaleansininen, ihan vähän lilaan taittava creme, joka nyt ei hirveästi kynsissä edes näy. Kaksi kerrosta tarvitsi peittävyyteen, levittyi hyvin ja kuivui nopeasti
-Nuo keskitumman siniset alueet on töpötelty Dependin lakalla numero 254, joka on keskivaalea sininen creme.
-Tummansiniset läikät taas on niin ikään tehty töpöttelemällä, Miss selenen 205, tummansinistä shimmeriä.
-Käytin China glazen valkoistakin töpöttelyyn, sitä näkyy ihan pikkuisen ylemmässä kuvassa.
-Hologlitter, mitä on siis töpöteltynä kynsien kulmaan (Parhaiten näkyy ylemmässä kuvassa nimettömässä) on Spoiled:in My saturn broke down, jossa on pikkuista hopeista ja vaaleansinistä hologlitteriä ja vähän isompia vaaleanpunaisia ja -sinisiä hologlittereitä.
-IsaDoran Polar nights pääsi myös kynsille, mutta se ei hirveästi näy.  Jälkimmäisessä kuvassa tuo tähden vieressä oleva hopeinen klöntti on siitä poimittu glitter, mutta siinäpä taitaa olla kaikki.
-Viimeisenä on China glazen holographic top coat, jota siis on koko kynnellä. Jokaisen hololakoista pitävän täytyy hankkia tämä. Ehdottomasti. En malta odottaa, että saan sen kynsille ja pääsen kuvaamaan auringonvalossa :)

Toivottavasti saitte nyt jotain selvää tästä :D Meinasin aluksi laittaa lakkojen nimet vain listana postauksen loppuun, mutta postauksesta olisi tullut aika lyhyt, koska hirveästi muuta sanottavaa mulla ei näistä ole..

Ei kommentteja: