torstai 19. tammikuuta 2012

1. Punaiset kynnet

31 päivän haaste täällä taas! Ihan vain sen takia ajattelin aloittaa tällä, että saisin taas kiinni tästä blogaamisen "rytmistä", helpottaa vähän, kun on koko ajan joku idea, mitä kynsiin tehdä. Vaikka haaste tulisi tehdä 31 päivässä, minä vähän venytän sitä, koska postaustahtini tulee olemaan 1-2postausta/viikko.

Okei, eli punaiset kynnet.
Ikinä en ole (kokonaan) punaisissa kynsissä viihtynyt, joten tää oli aika paha. Toisaalta, itse lasken punaiseksi myös pinkin ja vaaleanpunaisen, jopa jotkut oikein punertavat violetit. Yksivärisiä kynsiä en halunnut, kun kerrankin oli aikaa tehdä muutakin, joten päädyin liukuvärjäykseen.
En tiedä, miten punaiset nää nyt sitten loppupeleissä on. Mutta Ainakin itse viihdyn näissä :) Omituista tosin katsoa näitä nysäkynsiä. Oli pakko lyhentää, kun rupesi ärsyttämään eripituiset kynnet, joten nyt on sitten about 2mm tuosta sormenpäästä pitemmät kynnet :s Onneks kynnet on kuitenkin uusiutuva luonnonvara, joten kaippa ne vielä kasvaa ja toivottavasti tasasen pitusena!
Toinen juttu mikä ärsyttää on tuo nimetön, mut kuitenkin levis niin vähän, että en jaksanu sen takia rueta korjailemaan.

Hei, ja sitten jos joku lakka/laatta/jokin muu kiinnostaa, niin rohkeasti kysymään, vastaan mielelläni!

Ei kommentteja: