sunnuntai 22. tammikuuta 2012

(Not a nail) Day2 Oranssi

Tiedättekö niitä päiviä, kun illalla tuntuu, että olisi ollut parempi vain pysyä sängyssä? Tänään oli just sellanen päivä, ainakin kynsien osalta.
Eilen illalla katselin jo, että oranssit kynnet olis vuorossa, ja ajatuksena oli ensin liukuvärjäys, kunnes tajusin, että hitto, miullahan on just nyt sellaset. Kun konadit, eikä yksivärisetkään tuntunut kivalta, päädyin sitten vesimarmorointiin, ja eilen lakkailin kynsiin valkoisen pohjan.
Vaikka lakka nukkumaan mennessä tuntui täysin kuivalta, ylläripylläri aamulla se oli ihan rutussa. Eikun poistamaan lakka ja uutta tilalle.
Viimesin kerta kun oon vesimarmoroinnin tehnyt, oli joskus 4-5 kuukautta sitten, eikä miulla ollut hajuakaan mitä lakkoja käytin! Jossain blogissa muistelin nähneeni vesimarmoroinnin China Glazen lakoilla, joten kokeilin niitä. Okei, mulla on varastoissa 2 CG:n lakkaa: Kiwi cool-ada ja sun worshiper, toinen tuommoinen vihreä ja toinen tuommoinen kelta-oranssi. Koska tänään oli bad-nail-day, voitte vaan arvata kuinka hyvin lakat toimivat... Ensin ne ei meinannut millään lähteä leviämään veteen, sitten muutaman veden vaihdon ja puolentunnin tappelun jälkeen ne jotenkuten toimi, onnistuin sohraamaan kynnen vesiastian pohjaan, ja se olikin sitten niin kauniisti rullalla että..
     Tässä vaiheessa jo mietin, että jätän lakkaamisen huomiselle, muttakun valkoiset lakat oli kuitenkin kynsissä, niin ajattelin, että samakos se on tuohon päälle lakata. Lakaksi vaihtui flormarin N004, tuommoinen aika luonnollinen oranssi. Tykkään lakan väristä ihan sikana, muttakun koostumus on tuollaista litkua mikä ei peitä vielä neljälläkään kerroksellakaan, niin lakka tahtoo jäädä aina hyllyn perälle, ja käyttämättömänä korkki liimautuu suhteellisen tiukasti kiinni... Taistellessani korkin kanssa, onnistuin toisella kädellä sutaisemaan täyden kahvikupin lattialle ja eikun siivoamaan.
     Lopulta (siivoamisen ja kiroamisen jälkeen) lakkapurkki aukesi hampaita apunakäyttäen ja sitten lakkaamaan. Lakkaaminen ei (taaskaan) onnistunut toiveitten mukaisesti, kun lakkaa oli neljä kerrosta, ja valkoinen paistoi edelleen läpi, luovutin suosiolla ja otin kynsilakanpoisto aineen (taas) esille. Koska tuo flormarin lakka on aikamoista litkua, ja mulla ainakin valuu hetkessä kynsinauhoille, sain puhdistaa kynsiä oikein urakalla, koska miun kuivista kynsinauhoista lakka ei ole mikään helppo putsattava.
   Flormarin lakan jälkeen oli jäljellä enää yksi oranssi lakka, wild and crazyn orange, joka sekin on ihan samanlaista litkua kuin flormar. Aluksi lakkasin kynnet punaisella ja sitten kerroksen W&C:n lakkaa, ja lopultakin kynnet oli suurinpiirtein sitä mitä halusin.
   Sitten kävi kuitenkin niin, että sisäinen kynsikoristelijani halusi pistää oman panoksensa peliin, ja päädyin lopulta tuommoisiin irtoglittereihin:
En edes viitsinyt ottaa tarkempaa kuvaa. Ainut kiva näissä on, kun valo tulee tietystä kohtaa niin glitterit loistaa tosi kauniisti. Läheltä katsottuna nää on ihan kamalat, kaukaakin melko kamalat, mutta menköön nyt päivän tai pari, ehkä ensviikolla on sitten parempia kynsipäiviä.

Ei kommentteja: