torstai 26. tammikuuta 2012

3. Keltaista

Aluksi katsellessani haastekynsiä ja mitä tuleman pitää, totesin, että mitkään kynsistä joita haasteeseen tulee tehdä, tuskin tuottaa hirveitä tuskia. Olin väärässä! Vaikka luulis, että tää väri-osuus ois hyvinkin helppo, ideoitten puutteessahan voi lakata kynnet yhdellävärillä ja that's it, mutta entäs jos varastoista ei löydykkään oikean väristä lakkaa?!
Totesin, että miulla on ammottava aukko keltaisten lakkojen osilta. En kyllä ihmettele ollenkaan, koska kynsissä  keltainen ei oo mikään lemppari. Totesin että keltaisia lakkoja on tasan kolme: Wild and Crazy, Flormar ja depend. Kaikki oli semmoista luiruia, että valui koko ajan kynsinauhoille, ei peittänyt, ei kuivunut. Parhaimmillaan taisin pistää neljä kerrosta, ja silti paistoi läpi.
Pelastin itseni tilanteesta näin
Ei kai missään sanottu, että kynsien tulee olla kokonaan keltaiset ;) Tykkäsin tuloksesta ihan hirmuisesti! Tätä tulee varmasti kokeiltua eriväreillä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

itelläni ei taida olla yhtään keltasta!!

Tzup kirjoitti...

eipä varmaan hirveesti tuu sun kynsien lakkailua haittaamaan, omasta mielestä aika turha väri kynsilakkaboxissa. Toisaalta sitten jos tarviikin eikä oo nii ärsyttää :D