tiistai 31. tammikuuta 2012

4. vihreää

Nyt en kyllä oo ees varma oliko neljäs haastepäivä vihreät kynnet, mutta oli miten oli, niin ne tässä seuraavaksi on tulossa. Vihreissä mulla oli vähän samanlaista ongelmaa kuin keltaisissa, peittävää lakkaa ei oikein tahtonut löytyä ja lopulta päädyinkin models ownin beetlejuice kokoelmasta tuttuun golden greeniin.
Tykkään tästä kyllä ihan sikana! Koristeluita piti vähän miettiä, kun en halunnut mitään kokokynnen konadeita laittaa, eikä koristelakatkaan napannut, niin päädyin sitten water decalseihin (vesitatuoinnit vai mitä nää on suomeks?)
Tykkään kyllä kovasti. Tässä kuvassa lakka on ollut jo varmaan 4 päivää kynsillä, ja kuten näkyy niin kärjissä on vähän kulumaa, mutta yleensä mulla lähtee lakat tosi nopeesti lohkeilemaan.
Nää beetlejuicet oli positiivinen yllätys, koska models ownin lakat on miun kohdalla aina ollut pettymys, vaikka värit niissä on super kivoja, niin peittävyys on ollu huono, eikä oo meinannu oikein kuivua. Siitä syystä models owneja ei mun laatikosta hirvittävästi löydykkään, mutta nää beetlejuicet on mahtavia! Kahdella kerroksella riittävä peittävyys, mun mielestä sopivan paksua lakata ja kuivuu nopeasti!
Ja nuo timangit on muuten vaaleanvihreitä, kuva hämää :/

Ei kommentteja: