torstai 23. helmikuuta 2012

Day8

Ilmeisesti tässä puhuttiin metallin värisistä lakoista, vaikka alkuun ajattelin että pitääks mun jotain magneetteja alkaa kynsiin väsäämään (CG:n magneetti lakat ois ollu hyvä tähän!) Mie muistelin, että en omista kun vaan harmaita metallilakkoja, mutta kyllä niitä löytykin pari sinistä ja joku punainenkin. Semmonenkin löyty, mitä en oo koskaan kokeillu, Goshin 593, eli semmoinen yön sininen.
Ennen lakkausta piti kuitenkin vähän korjailla keskisormen kynttä, kun se lohkeili koulussa aika ikävästi. Ite korjaan lohkeilut yleensä aina teepussilla ja pikaliimalla, koska jos käytän kynsilakkaa korjaamiseen, se kestää maksimissaan päivän. Tällä kertaa homma ei mennyt ihan niin simppelisti kuin aikaisemmin; Miulla oli vähän kiire aikataulu ja yritin sitten nopeesti saaha asian hoitumaan. Liiman suuaukko, tai se reikä mistä se liima tulee, oli kuitenki ummessa, eikä siitä tullu mitään. Käden ulottuvilla ei tietenkään ollut mitään neulaa tai muuta terävää, että reiän ois saanu puhkastua auki, joten tyydyin puristamaan sitä niin kovaa kun vaan jaksoin, jos se sillä vaikka aukeaisi.

Kyllähän se aukeskin. Varmaan puolpurkkia pikaliimaa valu miun sormille, kynsille, pöydälle ja housuille. En tajunnu sitä heti mennä pesemään vaan ihan rauhassa korjailin kynnen loppuun. Sitten tajusin että ei saakeli, sormet on niiin tiukasti yhessä, että en tiiä ees. Yleensä mulla ei oo ollu käsissä niin jämäkkää pikaliimaa, etteikö se lähtis repimällä irti, mutta tän kanssa jouduin käyttämään saksia, että sain sormet irti toisistaan. Sitten rupesin rapsuttelemaan sormista irti sitä liimaa ja vahingossa repäsin kahestakin kohtaa aika kipeesti nahkat irti. Vieläpä sopivasti tuosta kynsinauhan vierestä, että varmasti tekee seuraavan kerran lakkoja poistaessa kipeää.

Ja sitten ne kynnet. Kynsille pääsi siis tuo Goshin midnight blue, tosi syvän sininen lakka ainakin purkissa. En tiiä siitä metallin sävystä(?) mutta purkissa se ainakin vivahtaa metallin suuntaan. Muistaakseni Goshin lakat maksaa kaupassa 8e (Itse ostin alennuksesta 3e) Mutta täydellä hinnalla en tämmöistä laatua ostais :/
Lakka oli melkoista liurua, yksi kerros ei peitä mitään, ja toinen kerros peittää huonosti, kolmannella  vasta peitti kunnolla. Eka kerros kuivui ihan hyvin, annoin kuivua puolituntia ennen toista kerrosta, joka sekin kuivui ihan hyvin, oli kynsillä tunnin ennen kolmatta kerrosta, joka sekin kuivui ihan hyvin. Vaikka kynnet oli siis mun mielestä hyvin kuivuneet, niin kaskummaa aamulla herätessä ne ei ollutkaan enää niin kauniin kiiltävät pinnaltaan, vaan täynnä painautumia :/ Onneksi otin  kuvat eilen kuitenkin, niin on teillekkin jotain näytettävää.
Tää lakka jätti älyttömän kauniin kiiltävän pinnan! Kuten näkyy, niin omakuvakin näkyy kynsistä! :D Näissä kuvissa ei siis oo päällyslakkaa. Tää ois aivan täydellinen väri, jos laatu ois hiukka parempi.

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

aivan älyttömän upee lakka! :)
http://my-little-addictions.blogspot.com/

Tzup kirjoitti...

On! Harmi kun nää on aika kalliita laatuun nähden, koska Gosh:lla on muutama muukin kauniin värinen lakka, joka ois kiva saada omaan hyllyyn :) Mutta voihan se olla että mulle on sattunut maanantaikappale tästä lakasta.. Pitää yrittää tarjouksesta löytää jotain kivoja värejä gosh:lta niin näkis onko laatu aina näin kuraa.