keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Turha tilapäivitys

Tiedättekö sen tunteen, kun tekisi mieli lakata kynnet, mutta kynsissä on jo kiva lakkaus, joka kaikenlisäksi on hyvässä kunnossa? Mulla on tänään ollut semmoinen olo. Tykkään hirvittävästi tästä muka-sateenkaari-lakkauksesta, enkä raaski poistaa sitä, kun siinä ei ole lohkeilun merkkejäkään. Sen lisäks nää on saanut yllättävän paljon kehuja (Jopa eräs poikapuolinen, nimeltä tuttu vierustoveri kehui näitä, käyttäen sanoja psykedeelinen!) ja vaikka en kynsiä kehujen takia teekkään, niin onhan niitä aina kiva saada.

Toisaalta tästä on ollut jotain hyötyäkin. Tän ajan, mikä muuten ois menny kynsiä lakkaillessa, oon käyttäny hääräillen ympäriämpäri kämppää; tiskit on pesukoneessa, keittiö kiiltää, olohuone on raivattu, ja piski käytetty metsälenkillä! Oli mukava pitkästä aikaa päästä koiran kanssa tuohon lähimetsään, kun pariviikkoa sitten oli vielä pimeää, kun koulusta kotiuduin. Koirakin oli ihan innoissaan, repi jokaista keppiä mikä maasta vähänkin törrötti, ja kantoi pienimmätkin irti lähtevät risut mulle "heitä tää, heitä tää jookojooko?"
Hiukkasen ärsytti se, kun miulla ei oo kunnollisia kenkiä tuonne metsään. Toisen jalan nivelsiteet (tää on siis oma diagnoosi) ei tunnu kestävän epätasaisella maalla, tälläkertaa lumihanki, kävelyä/juoksua ja kipeytyy joka kerta, kun kengissä ei oo kunnon nilkkatukia. Tasasella maalla sitä ei huomaakkaan, mutta heti esimerkiksi trampoliinilla se alkaa kipeytyä.

Kesätöitäkin pitäis hakea.. Ei mitään hajua mistä niitä tänäkesänä hakis, kun viimekesän olin kaupungilla töissä, ja ne ei ota peräkkäisinä kesinä samaa henkilöä töihin :/ Hakemuksen lähetin kuitenkin, mutta sieltä tuskin työtarjousta tulee. Mitään puhelinmyyntiäkään en haluaisi kesäksi, tylsää olisi istua jossain puhelimen päässä sisällä kokokesä ja kuunnella kun kaikki lyö vaan luuria korvaan :s Mutta kai jos muualta ei saa niin sinne pitää. Viimekesä oli ihana, kun sain olla päiväkodissa töissä; aurinkoisina päivinä sai olla ulkona lähes koko päivän ja sateisena sain jäädä sisälle askartelemaan :) Lisäksi siellä oli tosi mukavat työkaverit!

Seuraavaks suuntaan nokkani varmaan kohti ruotsinkirjaa, huomenna ois epäsäännöllisten verbien johdannaisista sanarit, ja kirja on kauniisti pysynyt hyllyssä tähän asti. Toisaalta panostin kyllä englannin sanareihin! Miulla on meidän koulun tiukimman kielenopettajan kurssi menossa, ja se kurssin alussa ilmoitti, että jos saa kaksi sanakoetta läpi, saa kurssista automaattisesti viitosen! Eli kurssi on jo puoliksi läpi, kun toinen sanakoe meni läpi! Toisaalta 5 ei mikään hyvä numero ole, mutta kokeessa ei voi muuta kuin nostaa sitä :)
Onneks loma alkaa kohta. Suunnitelmissa lähtö lappeenrantaan ja siellä tuleekin vietettyä varmaan aikapitkälti koko loma. Poikakaverin synttäritkin ois loman perjantaina (Lahjoja saa ehdottaa!) Sitten vielä pitäis lomalla kirjoitella enkun ja ruotsin aineita ja lukea äidinkieleen pari kirjaa, että ihan kokonaan ei kouluhommistakaan eroon pääse. Onneks lomaa saa odotella aika lepposissa merkeissä; Huomenna ja perjantaina koulu vain 8-11, eli ei turhan raskaita päiviä.
Seuraavat kynnet yritän saada ennen lappeenrantaa, eli sunnuntaihin mennessä, mutta tänään ja tuskin huomennakaan raaskin näistä luopua :)

Semmosta, kuvatonta, höpöttelyä tälläkertaa, hauskaa loman odotusta kaikille, joille sellainen on luvassa!

Ei kommentteja: