torstai 9. helmikuuta 2012

Ihanat kamalat konadit!

Uudet (violetit!) kynnet tulossa heti, kunhan saan kynsinauhat putsattua. Nyt ei oo ees vanupuikkoja millä putsata. Mutta niin, äsken tossa leimaillessani konadeilla, rupes ihan silmittömästi ärsyttämään.

CesarsShopissa kerrotaan konadeista näin: "Konad koristelutuotteilla voit itse toteuttaa yksilölliset kynnet helposti ja nopeasti. Kuviot tehdään lakalla, kuvalaatalla ja leimasimella. Saat hetkessä uuden ilmeen
kynsiisi ja voit vaihtaa lookia vaikka päivittäin!"
Kyllä, ja ei. Aluksihan konadit oli tosi yksilöllisiä, mutta kynsienlakkaamisesta ja koristelusta on tullut nykyään joku buumi, että aika monella alkaa noita konadeita olla, se siitä yksilöllisyydestä. Nopeudestakaan en menis vannomaan, vaikka toki nopeampaa kuin vaikka käsin maalaaminen. Helpompaa siinä mielessä, että kuvio on valmis, ei tarvitse hakea inspiraatiota, ja kaikkiin kynsiin tulee samanlaiset. Toisaalta itseäni ärsyttää, jos kuvioita ei saa vasempaan käteen oikean käden peilikuvana. Toinen juttu on myös konadeilla harjoittelu, joka sekin kestää aikansa (Niin kyllä muittenkin koristelutapojen opettelu) Sekin ärsyttää, jos kuvio menee suttuun niin koko kynsi on lakattava uudestaan. Käsin jos koristelee, niin jotain saattaa olla tehtävissä, jos sutaisee vähän väärään paikkaan.

"Suosittelemme vain alkuperäisten Konad -erikoislakkojen käyttämistä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, sillä kaikki lakkamerkit eivät välttämättä sovellu
koristelutarkoitukseen. Oikein tehtynä Konad -koristeet kestävätkin useita viikkoja kynsissäsi."
Kyllä ei muuten kaikki konaditkaan tähän tarkoitukseen sovi! Perusvärit konadeilla on ihan hyviä, ja niillä saa nättiä aikaiseksi, mutta esimerkiksi vähän helmiäiset konadit on ihan turhia. Itselläni on pinkki helmiäinen (Tämä mahdollisesti) Ja tällä leimaaminen on ihan jotain kamalaa. Ainut väri, jonka päällä pinkkiys näkyy, on valkoinen. Jos pohjalla on joku muu väri, niin päälle tulee vaan hennonhennon vaaleanpunainen kuvio, kaikkien värien päällä ei näy ollenkaan. Ja tuo helmiäisefekti mikä tuon lakkapullon läpi näkyy aika selvästi, ei kynsillä näy ollenkaan.
Siinä tuo lainattu teksti on kyllä oikeassa, että kaikki lakkamerkit ei tähän sovellu, mutta itse oon havainnut että esimerkiksi h&m ja depend soveltuu mainiosti. Samoin semmoiset vanhemmat lakat, jotka on jo vähän paksuntuneet, eivätkä kunnolla enää sovellu lakkailuun. Itse olen todennut muutaman h&m lakan jopa paremmaksi kuin konadin omat.
Itsellä eivät kynnet kestä ikinä viikkoa pitempään. En tiedä tarkoitetaanko tässä nyt vain konad-kuvion pysymistä, mutta mulla sekin lähtee kyllä muutamassa päivässä pois, alkuun kärjistä  ja siitä sitten pikkuhiljaa muualta kynnestä.

Hirvittävä valitus! Tässä ei ollu ees kaikki. Ehkä eniten ärsyttää se, kun näihin pitäis olla konadin oma päällyslakka, kun muuten kuvio leviää päällyslakan laittaesssa @$€#&!
Nojoo, tästä kaikesta valituksesta huolimatta konadit on kyllä käteviä ja itsekkin aika paljon käytän. Mitäs mieltä te ootte?

Ei kommentteja: