maanantai 20. helmikuuta 2012

Mustaa valkoisella, valkoista mustalla

Vihdoinkin! En tiijä mikä siinä on, että kun tänne kirjoittaa aikatauluja seuraavista postauksista, niin se on ihan varma, että silloin ne ei ainakaan tule. Näköjään ei ikinä pitäisi luvata mitään. Tosiaan perjantaina piti tulla nämä kynnet, mutta kummitätini kaappasi minut katsomaan wanhoja. Ihan kivaa oli katsella kavereita tanssimassa, kun aikaisempina vuosina ei ole ollut juuri ketään tuttuja tanssimassa, mutta nyt kun oma ikäluokka on wanhoja niin näkyi montakin tuttua naamaria :) Itseäni ei siis nuo tanssit kiinnostanut, vaikka tanssista pidänkin. Ärsyttää hirveästi, kun näistäkin tansseista on tullut niin kaupallinen juhla, itseäni ei kiinnosta tuhlata monta sataa euroa vain näyttääkseni hyvältä yhden päivän ajan. Eikä muutenkaan nuo "prinsessajuhlat" ole oikein meikäläistä varten.
Perjantai-iltana lähdettiin juhlimaan wanhojen jatkoja kaverin luo ja lauantain makasin poikakaverin sohvalla melkoisessa koomassa. Sunnuntaina uppouduin kirjaan ja siinä menikin sitten koko viikonloppu.
Ja sitten niihin kynsiin. Aika tavalliset tuli, mutta kovasti tykkään!
Etu- ja keskisormi vähän levis :/ mutta muuten tykkään. En oo ennen jaksanutkaan konadoita kahdellavärillä erikseen, ja tämä tuli nyt todettua suhteellisen nopeaksi, niin tulee varmasti kokeiltua eriväreilläkin :)

Ei kommentteja: