torstai 15. elokuuta 2013

Hämähämähäkki...

Ostin reissusta vain neljä kikon lakkaa. Harmittaa, koska siinä kikon liikkeessä missä oltiin, oli kaikki kikot puoleen hintaan ja osa vielä sitäkin halvempia.

Lakoista kaksi oli sugar mat-lakkoja, eli hiekkalakkoja ilman mitään glitteriä. Toisessa sivellin oli vähän kehno, mutta muuten tykkään kyllä laadusta (näistä lisää myöhemmin)

Kaksi muuta oli sävyt 427 ja 428. Mietin kauan että ostanko vaiko enkö, kun tää Sun pearl kokoelma sisältää lakkoja, joissa on runsaasti kultaista shimmeriä mukana ja kultainen ei ole yhtään minun väri. Kuitenkin kotona kun lakkailin niin tämä nousi kyllä ehdottomasti top5 lakkojen listalle


Lakka on siis Kikon sun pearl kokoelmasta sävy 428. Ihana turkoosiin taittava vihreä kultaisella shimmerillä. Kuvissa lakka näyttää vähän laimealta, mutta livenä shimmeriä oli paljon ja sen huomasi myös kynsillä. Koristelu meinasi olla isompi ongelma. Koska en niin hirveästi tuosta kultaisesta värinä pidä, ei sitä laatikoista löydy edes koristepuolelta juurikaan. Mulla taitaa näitten hämppis-decaleiden lisäksi olla ehkä kolme muuta kultaista decal-arkkia... Hopeisia olisi kyllä löytynyt! Oisin ehdottomasti halunnut vielä jotkut strassit tuohon hämähäkin päähän ja seittejen alkuun, mutta niitäkin löytyi vaan hopeisena ja muissa väreissä.

Ei kommentteja: