sunnuntai 25. elokuuta 2013

Vetoketjuja hiekkalakassa

Reissusta kotiutui myös kaksi kappaletta Dependin hiekkalakkoja, violetti Bluebell ja pinkki Primrose. Omituista että näillä lakoilla on nimet, mutta ne pitää googlettaa, koska pullosta niitä ei löydy... (lakkojen numerot on siis 2064 ja 2062)

Kerrankin Depend yllätti laadullaan! Molemmat lakat levittyi hyvin, kaksi kerrosta riitti ja kuivuivatkin suhteellisen nopeasti. Koska halusin kokeilla molempia, ja väreiltään ne sopivatkin toisiin, päätin kokeilla pitkään laatikossa olleita vetoketju decaleja ja tämmöiset kynnet siitä syntyi:




Ylempi kuva otettu ulkona päivänvalossa ja alempi sisällä keinovalossa. Harmittaa kun aurinko ei paistanut, lakat nimittäin kimmelsi ihan mielettömästi auringossa (En tietysti voinut ottaa niitä kuvia vaikka kamera oli viereisessä huoneessa..) Harmittaa sekin, kun meillä on jo nyt liian vähän säilytystilaa kaikelle tavaralle, ja kovasti haluaisin sen light boxin joko itse tehtynä tai ostettuna, mutta kun ei se mahtuisi minnekkään! :(

Jokatapauksessa kynsistä tuli ihanat : ) Ja tykkäsin näistä dependin lakoista enemmän näin päällyslakan kanssa, jotenkin pinta jäi vähän liian karheaksi ilman päällyslakkaa.

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivat

Hannele Eronen kirjoitti...

Mulla on semmonen kokoontaitettava lightbox. Menee ihan pieneksi n. 20 cm halkaisijaltaan lätyksi.

Tzup kirjoitti...

Kuulostaa kätevältä! Mistä oot hommannu sen ja paljon hintaa? Ois kyllä kiva jos sen sais piiloon niin ei tarviis pöydällä säilyttää