sunnuntai 11. elokuuta 2013

Viime postaus... MITÄ, maaliskuulta?!!

Voi kauhea kun aika vierähtää nopeasti! Vaikka aikaa olisi varmasti bloggaamiseenkin kirjoitusten jälkeen ollut, niin jostain syystä mitään ei blogiin ole ilmestynyt (kumma juttu? :D)

Olin tosiaan töissä (siskon lapsienvahtina) maaliskuusta kesäkuuhun. Sinällään työ ei ollut kovin raskasta, tein noin kahdeksan tunnin päiviä, kolme tai neljä päivää viikossa, mutta kynsiä ei tuolta ajalta juurikaan ole kuvattu. Tähän on useampikin syy; asustin töissäolo aikanani viikot kihlattuni luona, ja lakat oli tottakai kotona. Kun viikonloppuna menin kotiin, niin äiti järjesti aika tehokkaasti siivoamista ja muuta kivaa pientä askaretta, joten yleensä kynnet jäi yksiväriseksi. Toisaalta, bloggaamiselle ei siltikkään olisi aikaa juuri ollut, vaikka jotain pientä kynsille olisi saanutkin aikaiseksi



Bloggaamisen kannalta "uusi aikakausi" koitti kesän alussa, kun sain ylioppilaslahjaksi järjestelmäkameran. Toisaalta meillä kotona alkanut remontti (koko yläkerta, myös minun huoneeni mukaan lukien) johti siihen, että olimpa missä tahansa niin joko lakat tai kamera oli väärässä paikassa. Remontin alussa "muutin" kihlattuni luokse, lakat mukanani, ja kamerankin sain tuotua tänne jossain vaiheessa, mutta kameran johto odottaa edelleen nätisti kameran laatikossa, joka on tietysti kotona. Tässä pahuuksen tietokoneessa kun ei ole edes muistikortin lukijaa, jolla saisi kuvat siirrettyä.





Oltiin kesällä vielä kolme viikkoa interraililla kihlatun kanssa. Sinne lähdin ihan luonnon kynsillä ja koko sen ajan olin lakatta. Kesän kynnet jäi aika vähiin tänä vuona!




Kuvituksena tässä postauksessa ne muutamat hassut kynnet, jotka olen kerennyt siirtää kamerasta koneelle ja sieltä vielä muistitikulle. Jos joku lakoista tai leimauslaatoista tai muusta jäi kiinnostamaan, niin kommenteja vaan tulemaan niin vastailen parhaani mukaan :)

Ei kommentteja: