maanantai 19. elokuuta 2013

Vesimeloni-kynnet

Yritin julkaista noita vanhoja kynsiä järjestyksessään alta pois, mutta näistä olin kuitenkin niin innoissani, että pakko julkaista ne jo nyt.

Inspiraation lähteenä oli nämä  water decalit:

Kovin mielelläni olisin käyttänyt näitä, mutta mieleeni muistui viime kerta, kun käytin näitä kynnen kärkeen tarkoitettuja decaleita. Silloin opin, että mulla on aivan väärän kokoiset kynnet näihin kynnen kärkeen tarkoitettuihin decaleihin! Ja viime kerralla laatukin oli heikko, ei meinannut millään tarttua kynnen pintaan, vaikka tein kaiken kuten aina ennenkin... En jostain syystä vielä raaski luopua näistä, kun haluan antaa vielä mahdollisuuden, JOS ne vaikka seuraavalla kerralla olisi oikean kokoiset ja tarttuisi kynnelle...

Joka tapauksessa halusin siis vesimelonit kynsiin ja päätin ottaa mallia noista decaleista. Mun piti itseasiassa googlettaa vesimeloni, kun en tiennyt että onko sisus punainen vai oranssi vai jotain siltä väliltä (En tykkää vesimeloneista, eli turhan usein en tätä hedelmää näe)

Googlen kuvien perusteella päädyin siihen, että melonin sisus on jotain punaisen ja oranssin väliltä, ja päädyin korallin väriseen Rimmelin Hot & Spicy lakkaan. Tykkään näistä Rimmelin lakoista. Ne on aika ohuita, lähes poikkeuksetta vaatii kolme kerrosta, mutta lakka kuivuu nopeasti ja sivellin on mun kynsille sopivan kokoinen, joten kerrokset lakkaa melko kivuttomasti. En nyt muista näitten lakkojen hintaa, mutta veikkaisin jotain viiden euron luokkaa.
Kuvassa 2 kerrosta, kärjet kuultaa pikkuisen läpi ja nimettömän paikkaus näkyy aika selvästi..

Sitten se melonin kuori osa. Unohdan aina ennen lakkausta tarkistaa, omistanko edes suunniteltuun lakkaukseen sopivia lakkoja. Tässä kohti meinasi tulla pulma, koska ainoat kohtuu peittävät vihreät lakat joita omistan, sisältää kultaista shimmeriä, jota en näihin kynsiin halunnut. Päädyin lakkaamaan China glazen kiwi cool-ada:lla (Poolside-kokoelmasta) Ja se vaati kolme kerrosta, eikä siltikkään ollut kovin tasaisen näköinen kynsillä, mutta annoin mennä, kun eihän se melonikaan ihan tasainen ole.

Raidat tein Kiss nail art- lakalla. Se ei toiminut ihan niin hyvin kuin olisin halunnut, lakka oli jo vähän paksuuntunut, mutta silti hirmu huonosti peittävää. Pilkut tein mustalla lakalla ja dotting toolilla.

Decaleissa kuori ja hedelmä osa oli erotettu hopeisella viivalla, mutta pelkäsin pilaavani kynnet jos lisään vielä sen, mutta ehkäpä kokeilen sitä kunhan olen nauttinut näistä hetken aikaa :) 



Ei kommentteja: