keskiviikko 21. elokuuta 2013

Sininen liukuvärjäys


Nämä kynnet on tehty heti kynsikatastrofi-viikon jälkeen. Halusin kynsille jotain yksinkertaista, mikä ei voi mennä pieleen. Ihan nappiin ei kuitenkaan osunut, sillä aluksi kynsistä piti tulla ihan yksiväriset. Pohjalla siis Flormarin U25, sininen lakka violetilla shimmerillä. Flormar oli kuitenkin niin ohutta, että vielä kolmannella kerroksella kärjet kuulsi niin pahasti läpi, että oli pakko tehdä vielä jotain. Ensin kokeilin laittaa pelkkää glitteriä, jos se piilottaisi enimmän läpinäkyvyyden, mutta kun kokeilin Spoiledin My Saturn Broke Downia kärjet kuulsi aivan yhtä pahasti kuin aikaisemminkin.

Liukuvärhäyksen tein IsaDoran lakalla Polar Nights, se on tumman sininen lakka hopealla glitterillä. Glitteriä löytyy lakasta sekä pientä, että isompaa. Isot glitterit tosin ei päässyt liukuvärjäykseen, koska itse laitan aina tipan lakkaa alustalle ja dippaan tööpöttely sientä lakkatipassa. Isommat glitterit jäi alustaan kiinni (ainoastaan peukalossa oli muutama, jotka väkisin kalastin alustasta, mutta lakkaus näytti paremmalta ilman isoja glittereitä)

Liukuvärin päällä on vielä kerros MSBD:tä (sinertävä pohjainen glitter sinisellä shimmerillä ja hologlittereillä).

Tästä piti tulla paljon lyhyempi postaus, koska mun varsinainen asia oli että sain töitä (!!). Oikeastaan ilmoitan tämän siksi, että postaustahti saattaa vähän hidastua. Työt tuli päivän varoajalla ja unirytmi ei ihan vielä ole tasaantunut. Vielä maanantaina nukuin yhteentoista asti ja tiistaina piti nousta jo viideltä.. Kun sitten puoli kolmelta pääsen töistä niin kellahdan vaan sohvalle ja nukun parin tunnin päikkärit, ja silti oon yhdeksän aikaan jo valmis nukkumaan.. Mutta kunhan saan taas unirytmistä kiinni niin jaksaa töitten jälkeenkin tehdä vielä jotain :) Onneksi vielä muutamat kynnet koneella odottamassa postaustaan ja parit taitaa olla vielä kamerassakin, että postauksia kyllä tulee vaikka kynsiä en jaksaisikaan töiden jälkeen laittaa.

Ei kommentteja: