maanantai 23. joulukuuta 2013

Kimallusta

En osaa käyttää glitterlakkoja. En tykkää siitä miltä ne näyttää kynsillä. Jotenkin ne aina jää huonosti yhteen kasaan, niitä on liikaa tai niitä on liian vähän. Näistä mie kuitenkin tykkäsin.


Siis upea glitter! Kyseessä on Flormarin GL10 joka on täynnä pikkuista hologrammi glitteriä. Me likes. Ainut miinus tulee siitä, että lakka on mustapohjainen, eli vaikea yhdistää muihin kuin mustaan. Toisaalta luulen, että juuri sen takia tykkäsin tästä; Se näyttää siltä, että kynsillä on musta glitterlakka, eikä siltä että siinä olisi musta ja glitterlakka.


Olin niin innoissani tästä, että mulla on varmaan toistakymmentä kuvaa mistä valita. Toinen syy minkä takia kuvia on niin paljon, oli se, että kerrankin sain otettua kuvat päivänvalossa. Ja värit toistuu niin paljon aidomman näköisenä kuin keinovalossa! En siis muokannut kuvia muuten, kuin rajasin ja lisäsin blogin nimen.


Tässä vielä ilman salamaa, lakka näyttää hopeiselta glitteriltä. Mun mielestä lakka on kuitenkin parhaimmillaan silloin, kun hologlitterit tulee esiin.

Pohjalla oleva musta lakka on muuten Rimmelin Black out, joka kuivuu hirmuisen kiiltäväksi. Kuvissa toki päällyslakka (Seche vite) mutta black out on yksinäänkin tosi kiiltävä. Ja kuivuu nopeasti! Se on rimmelin 60- seconds- lakkoja ja ensimmäinen kerros kuivuukin jotakuinkin minuutissa, mutta toista kerrosta joutuu odottelemaan vähän kauemmin.

Nuo flormarit on yleensä tarjouksessa ainakin tokmanneissa, eli kolmella eurolla kaksi kappaletta (korjatkaa jos olen väärässä) Ja jos tarjoukseen haluatte tarttua niin suosittelen kyllä tätä GL10. Jos mietitte, mikä se toinen lakka sitten olisi, niin itse tykkäsin flormarin matta-lakoista, jotka ihan yllätti laadullaan. Niitä ei varmaankaan blogissa vielä ole edes nähty :o Täytynee korjata asia

Ei kommentteja: