keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Liukuväriä hiekkalakoilla

Innostuin jossain välissä Rimmelin hiekkalakoista jopa siinä määrin, että hankin itselleni niistä kaikki (oli tarjouksessa, enhän mie muuten...) En tiedä oonko aikaisemmin maininnut, että oon hirmuisen tykästynyt Rimmelin lakkasuteihin. Ne vaan on niin hyvän kokoisia mun kynsille. Enkä löydä laadustakaan noin yleisesti valittamista. Kuivuu tarpeeksi nopeasti ja peittää 2-3 kerroksella.

Näissä kynsissä pohjalla on Rimmelin space dust-kokoelman Luna love, fuksianpunainen hiekkalakka. Kynsillä kaksi kerrosta. Kuivui ehkä hieman hitaammin kuin hiekkalakat keskimäärin, mutta tarpeeksi nopeasti kuitenkin. Kärjissä Dependin hiekkalakka Bluebell, eli numero 2064. (Miksimiksi miksi näissä lakoissa ei voi lukea niitä nimiä, kun lakoilla kuitenkin nimet on?) Bluebell on violetti hiekkalakka, jossa runsaasti isompaa ja pienempää hopeista glitteriä. Mun makuun glitteriä oli tässä vähän liikaa, mutta liukuvärjäyksessä sitä ei onneksi niin paljoa tule kynnelle.


Olin ehkä vähän myöhässä kuvia ottaessani, koska keskisormi on jo menettänyt strassinsa... Leima on muuten laatasta H17. Tykkäsin näistä kynsistä kovin paljon. Ja tuo leima näyttää omaan silmään upealta hiekkalakan päällä! (Paitsi pikkurillissä...) Ainut mikä harmitti oli nuo strassit, jotka ei kunnolla pysyneet ilman päällyslakkaa.




Ei kommentteja: