maanantai 16. joulukuuta 2013

Pastillikynsiä syyskuulta + haastekynnet

Vielä muutamat vanhat kynnet, tungetaan nää nyt samaan postaukseen niin pääsette tekin näkemään, mitä kynsille kuuluu nykyään :)

Ekat kynnet oli vähän niin ja näin, että julkaisenko näitä ollenkaan, koska en yksinkertaisesti ehtinyt laittaa päällyslakkaa ennen lähtöä, ja kuten kuvista tulette huomaamaan, ne on kärsineet aika paljon.

Painaumia näkyy vähän joka kynnessä, onneksi kuitenkin sen verran kerkesivät kuivaa, ettei tuon syvempiä uurteita tullut, mutta aika äkkiä lähtivät poistoon. Etu- ja pikkusormessa Barry M: Berry I/C, vaaleanlila creme, hyvälaatuinen, peittää kahdella kerroksella ja kuivaa nopeasti. Miinusta tulee siitä, että on vähän hankala levittää ohuelti, vaan kerroksista tulee aika paksuja. En muista oliko ongelma näissä Barry M:n lakoissa jo ostohetkellä, vai onko lakka vaan paksuuntunut ajan myötä. Keskisormessa myöskin Barry M, mutta sävyssä Bright pink. Laadultaan ja koostumukseltaan samanlainen kuin Berry I/C, mutta vain pinkki versio. Nimettömässä sitten Kicksin Chilly Bellini, vaalea pastillin oranssi creme, joka kynnellä on aavistuksen tummempi kuin pullossa. Laitoin tätä muistaakseni 3 kerrosta kynnelle. Leimat on Dependin hopealla lakalla. Toimii kyllä hyvin, mutta koska kynsillä ei ollut päällyslakkaa, kului aika nopeasti kärjistä.

Sitten ne haastekynnet. Ihan hirvitti katsoa näitä, koska kynnet on ollut erittäin lyhyet tuolloin, vaikka muistelin niitten olleen hyvässä kunnossa...


Ehkäpä olisin voinut tehdä uudet glitter kynnet tähän kohtaan haastetta, mutta ei näissä mitään vikaa sinällään ole.

Ei kommentteja: