torstai 12. joulukuuta 2013

Lunta tulvillaan...

Tosiaan Joensuussakin alkaa jo olla (ainakin toivottavasti) pysyvä lumi. Näihin kynsiin inspiraatio tulikin kun ulkona satoi lunta oikein kunnolla (Jotain tekemistä saattoi olla myös Adeninan joulukalenterilla, jonka luukusta tuli joku päivä tutoriaali näihin lumihiutaleisiin)


Etusormessa taitaa olla päällyslakkaa reunoilla, hups..

Väittäisin näissä kynsissä sinisen lakan olevan lumenen Retro petrol, mutta en mene vannomaan, jos jotakuta kiinnostaa niin otan asiasta tarkemmin selkoa. Hopeinen hilelakka on Maybellinen new yorkin  653, joka on ollut mulla laatikossa jo pari vuotta ja alkaa olla aika paksua tavaraa. Hopeinen hilelakka taitaakin olla seuraavana ostoslistalla, kuten myös kunnolliset nail art lakat, koska Kissin nail art-lakat jankkiintuu pulloonsa jo parin käyttökerran jälkeen. Aika taisteua oli nämä kynnet kun lumihiutaleita tehdessä piti jatkuvasti varoa, ettei sutiin muodostunut lakkasiima jää kynnelle :D

Mulla olevinaan oli kuva myös oikeasta kädestä, jonka hiutaleissa onnistuin mielestäni kohtuullisen hyvin, mutta ei tähän hätään (Salkkarit alkaa neljän minuutin päästä!) löytynyt.

Sitten kysymys; Miten te pidätte kuvanne järjestyksessä? Itellä on tällä hetkellä kansiot vuosien mukaan, ja sitten taas kuukausien mukaan. Kuukausi kansioissa on vielä erikseen julkaistut ja julkaisemattomat, mutta oon onnettoman huono siirtämään julkaustuja kynsiä julkaistut-kansioon, joten joudun aina tarkistamaan blogista, onko jotkut tietyt kynnet jo julkaistu. Onko teillä parempaa arkistointi tapaa?

Ei kommentteja: