perjantai 20. joulukuuta 2013

Kupliva onni

...Joka ei suostunut näyttäytymään kameralle...

Näistä tuli vähän semmoiset Njääh-kynnet, eli vaikka ei sinänsä mitäään vikaa, niin kynnet eivät miellyttäneet hirveästi. Tai oli näissä vähän vikaakin..


Aloitetaan lakoista. Ensimmäisenä aluslakan jälkeen kynsillä on Lumenen tanssi kahdelle (Tango for two, miksi näissä on nimet suomeksi ja englanniksi, kysyn vaan?) Joka on korallinpunainen creme. Laitoin sitä yhden kerroksen, koska ajattelin että päälle tuleva niin ikään Lumenen Kupliva onni (Sparkle of joy) peittäisi kyllä kärjen. Eipä peittänyt. Kuvissa sitä ei niin paljoa huomaa, mutta livenä kärki kuulsi aika selvästi läpi. Kuplivaa onnea on siis kaksi kerrosta.  KO on punainen, läpikuultava shimmer, ja näin tietokoneen valossa katsellessa siellä on seassa myös kultaista. Veikkaisin, että jos pelkästään tätä haluaisi kynnelle laittaa, niin neljäkään kerrosta ei riittäisi. Lakat olivat laadultaan ihan ok, mutta en saanut mitään Vau-ihastusta kun näillä lakkasin.


Väri oli paljon enemmän oranssiin taittava kuin kuvat antavat ymmärtää. Lisäksi shimmer jostain syystä taittaa siniseen, vaikka en luonnossa tätä havainnut.
Onnistuin saamaan etusormeen valtavan lommon, joten siirtokuvat valitsin sillä perusteella, että mikä peittäisi mahdollisimman hyvin sen kämmin. Ja tästä samasta syystä osa siirtokuvista on kynnen kärjessä ja osa taas tyvessä. Mustat siirtokuvat ei tietenkään riittäneet kaikkiin sormiin, joten peukaloon ja keskisormeen laitoin valkoiset. Ei hyvä.
Ja vielä tuo kynsinauhojen siistiminen.. Sainkin itse kynsinauhoilta sen siistittyä, mutta en saanut lakkauksen rajasta niin siistiä kuin olisin halunnut, ei vaan kärsivällisyys riittänyt tuon enempää.

En uskalla hirveästi luvata postauksia joulunajaksi, mutta jos Blogger suostuu yhteistyöhön niin laitan ainakin muutaman ajastukselle :)

Ei kommentteja: